Léderer Anita

E-mail: ameliephoto@ameliephoto.hu

Telefonszám: +36309276965

https://www.facebook.com/ameliephotography

insta: lederer.anita_ameliephoto

Ha megtisztelsz érdeklődő figyelmeddel, és kiváncsi vagy, miket szoktam fényképezni, akkor az alábbi linken sokkal-sokkal több képemet láthatod, mert a honlapra csak egy pár került fel.
https://www.facebook.com/ameliephotography/

Szeretnék a képeim segítségével egy olyan világot adni, ami naiv, szépreményű, tiszta.. játék, kreativitás, romantika, mese, varázslat, jóság, szürrealitás, gyengéd és kegyelmes őrület, távol minden rossztól.. egy csodát, amiben csörgedezik minden, ami finom, ami szép, aki kecses, ami gyermeki, ami kedves, amiben érzelem van..egy nyugodt, mély, elborultan szenvedélyes világot, őrülettel fűszerezve.. ami elvarázsol és reményt ad. Szeretnék egy olyan világot bemutatni, ami valójában körülöttünk van, de olyan nehéz néha észrevenni..

És Amélie lett a szenvedélyem neve, mert az Amélie csodálatos élete c. film egy olyan imádnivaló, idealizált, és számomra oly fontos értékeket közvetítő világot jelenít meg, amilyet a képeimen és a személyiségemen keresztül szeretnék én is adni másoknak.

http://transfesser.blog.hu/2012/11/02/amelie_csodalatos_elete_le_fabuleux_destin_d_amelie_poulain

Bárhova elmegyek megörökíteni a pillanat szépségét, ahova hívsz. Esküvőre, babazsúrra, játszótérre, vidámparkba, sikátorba, kilátóba, autószerelőműhelybe, ügyvédi irodába..és együtt megkeressük mindenben a szépet és megörökítjük :o)

 

1471386_10151862220747833_1998296499_n